Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Aralık 2021, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 782 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Otomobille ağacı devirdi, saksıları kırdı sonrada kaçtı!

Lüleburgaz’da otomobili ile seyir halinde olan bir vatandaş iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çıktı. Kaldırım kenarında bulunan beton saksılara çarpıp sürükleyen sürücü, sonrada kaldırımda bulunan ağacı devirdi. Otomobil sürücüsü ise olay yerinden hızla kaçarak gözlerden kayboldu.
Otomobille ağacı devirdi, saksıları kırdı sonrada kaçtı!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Olay, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Yeni Mahalle İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

Halk arasında ‘Kafeler Caddesi’ olarak adlandırılan İstanbul Caddesinde seyir halinde olan 39 FM 730 plakalı gri renkli aracın şoförü, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım üzerinde bulunan beton saksılara ve yine kaldırım üzerinde bulunan kurumuş bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağacı altına alan otomobil sürücüsü, ağacı yaklaşık 4 metre sürükledi.

 

EKİPLER OLAY YERİNE GELİNCE SÜRÜCÜ VE OTOMOBİLİ BULAMADI

 

Haber verilmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Ancak olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polis ekipleri olay yerinde ne otomobili nede sürücüyü bulabildi. Çevredeki vatandaşlar kazanın ardından sürücünün araç ile hemen uzaklaşarak kaçtığını söyledi.

 

Emniyet ekipleri hem kamu malına zarar veren hem de olay yerinden uzaklaşıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Lüleburgaz’ın en işlek caddelerden biri olan İstanbul Caddesinde, kaza esnasında kaldırımda şans eseri herhangi bir vatandaşın olmaması ise yüreklere su serpti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek