Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Aralık 2021, Perşembe 08:59 tarihinde eklendi. 578 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan için toplandılar

Lüleburgaz Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek 31. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin iki yıl aradan sonra yeniden meydanlarda kutlanması için kentteki kamu kurumları, dernek ve STK temsilcileriyle birlikte toplantı gerçekleştirildi. Koronavirüs Pandemisi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında 23 Nisan Çocuk Şenliği sanal ortamda yapılmıştı.
23 Nisan için toplandılar  

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA)  gerçekleştirilen toplantıda Lüleburgaz’daki dernek ve STK temsilcileriyle bir araya gelindi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de katıldığı toplantıda katılımcılarla birlikte 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde yapılacak etkinliklere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Başkan Gerenli'nin yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyeleri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Lüleburgaz Belediyesi birim sorumluları katıldı. 

AFİŞİ ÇOCUKLAR TASARLAYACAK

 Uzun bir aradan sonra çocuklarla meydanlarda kutlanacak olan 31. Uluslararası Çocuk Şenliği’nde afişleri ise çocuklar tasarlayacak. Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenleyeceği yarışmayla belirlenecek afişler meydanlarda boy gösterecek.

 “AYNI HEYECANLA KUTLAYACAĞIZ”

 Toplantı başında konuşma yapan Başkan Gerenli, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği’ni pandemi nedeniyle 2 yıldır sanal ortamda kutladıklarını hatırlatarak, “Şenliğimizi iki yıl aradan sonra, meydanlarda aydınlık geleceğimiz çocuklarımızla kutlama hazırlıklarına başladık” dedi. 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek