Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Aralık 2021, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kazalar peş peşe geldi, yollar ulaşıma kapandı!

Lüleburgaz’da etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle birçok yol ulaşıma kapanırken, sulara gömülen birçok araç zorlukla kurtarıldı.
Kazalar peş peşe geldi, yollar ulaşıma kapandı! Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

28 Aralık Salı günü etkisini gösteren ve metrekareye 80 kilo yağış düşen Lüleburgaz’da Turgutbey Caddesinde bulunan askeri birliğin önü, dünyaca ünlü Danone adlı Fabrikanın önü ve otoban bağlantı kavşağında yollar ulaşıma kapandı, araçlar suya gömüldü.

 

KAZA YAPAN ARACA BAŞKA ARAÇ ÇARPTI

 

Turgutbey yolu üzerinde bulunan askeri birliğin önünde biriken sular adeta bir otomobilin boyutuna ulaşınca bazı otomobiller elektrik aksamının bozulması nedeniyle askeri birliğin önünde mahsur kaldı.

 

Turgutbey yolunun devamında ise Danone adı Fabrikanın önüne gelindiğinde asıl felaket orada yaşandı.

 

Fabrikanın bahçesi, tarlalar ve yol adeta göle dönüştü. Kamyon, otobüs gibi yüksek araçların bile zor geçtiği mevkii de birçok araç kaza yaptı.

 

Yolun sulardan dolayı gözükmediği yerde bir araç ise suya kapılıp kanala düştü. Otomobilden zorlukla çıkan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yoldan geçmeye çalışan başka bir araçta kanala düşen araca akıntı yüzünden çarptı.

 

İlerleyen saatlerde bir otobüsünde motor kısmına kaçan sular yüzünden elektrik aksamı bozularak yolda kaldı.

 

Araçlar, belediye ekiplerinin ve çekicilerin yardımı ile güçlükle kurtarıldı.

 

YOLLAR KAPANDI

 

İlerleyen saatlerde ise Turgutbey yolu polis ekipleri tarafından komple ulaşıma kapatılarak otoban istikametinden Lüleburgaz’a gelmeye çalışan araçlar ise Pınarhisar istikametine yönlendirildi. Ayrıca ilerleyen saatlerde otoban bağlantı yolu da sular içinde kaldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek