Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 31 Aralık 2021, Cuma 09:30 tarihinde eklendi. 1852 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da silahlı yaralama!

Lüleburgaz’da O.O. isimli şahıs, ruhsatsız silah ile B.B. isimli şahsı bacaklarından vurarak yaraladı. O.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Lüleburgaz’da silahlı yaralama!  

Olay, 28 Aralık Salı Günü saat 00.45’te Gündoğu Mahallesi Kenar Caddesi üzerinde meydana geldi.

Arkadaşları ile Kenar Caddesinde oturan B.B.’nin yanına, içerisinde A.H.Ç., M.G. ve O.O.’nun bulunduğu bir otomobil yanaştı. Daha sonra O.O. isimli şahıs ruhsatsız silah ile B.B.’yi bacaklarından vurdu ve O.O ile araçta bulunan arkadaşları olay yerinden kısa sürede uzaklaştı.

Haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi.

Yaralı B.B. ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılırken, Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği Ekipleri kaçan O.O. ve arkadaşlarını kısa sürede yakaladı.

Adliyeye sevk edilen O.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilirken M.G. ve A.H.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek