Milletvekili Gündoğdu’dan Tarım Bakanı’na yazılı soru önergesi
TEMAD, 40 YAŞINDA
Sosyete pazarına kışlık çeşit gelecek
Kırklareli Valisi’nden Edirne Valisi’ne ziyaret
Bu haber 28 Ocak 2022, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hava sıcaklıkları yükseliyor

Pazartesi gününden beri gece -7 gündüz ise -3 dereleri gören Lüleburgaz’da hava sıcakları 5 ila 7 derece arasında yükselişe geçti.
Hava sıcaklıkları yükseliyor  

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Lüleburgaz’da hava sıcaklıkları bu hafta aynı seyrinde devam ederken, haftaya hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre bugün havanın sabah saatlerinde sisli olması beklenirken hava sıcaklığının en düşük eksi 1, en yüksek 11 derece olması bekleniyor. Yarın ise hava sıcaklığı en düşük 2, en yüksek 9 derece olması bekleniyor.

Pazar günü hava parçalı bulutlu gözükürken en düşük eksi 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olacağı görülüyor. Pazartesi günü yine hava parçalı bulutluyken hava sıcaklığı en düşük 2, en yüksek 11 derece gözüküyor.

Salı günü ise havanın yağmurlu olacağı görülürken en düşük 5, en yüksek 16 derece olması bekleniyor.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek