Milletvekili Gündoğdu’dan Tarım Bakanı’na yazılı soru önergesi
TEMAD, 40 YAŞINDA
Sosyete pazarına kışlık çeşit gelecek
Kırklareli Valisi’nden Edirne Valisi’ne ziyaret
Bu haber 04 Şubat 2022, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 839 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Kızılay, sokak hayvanlarını besledi

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi, dün sabah 07.00-10.00 saatleri arasında Lüleburgaz ve çevresinde bulunan kedi ve köpek gibi sahipsiz sokak hayvanlarına kuru mama bıraktı.
Lüleburgaz Kızılay, sokak hayvanlarını besledi  

Soğuk havalarda sahip olan sokak hayvanlarını yemeğe ihtiyaç duyduğunu belirten Türk Kızılay’ı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız yaptığı açıklamada; “Sokak hayvanları özellikle kış günlerinde yiyecek bulamaz. Bu nedenle bu etkinlerimiz sürecek. Kızılay olarak mesajımız durumumuz uygunsa sokak hayvanlarını besleyelim. Uygun değilse en kötü buz tutmuş olan su kaplarına bir kupa sıcak su dökelim o bile bu canların susuz kalmasını engelleyecektir” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek