Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Şubat 2022, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 2159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya kanser gününde kahreden ölüm

Lüleburgaz’da Dünya Kanser Günün olan 4 Şubat’ta hayatını kaybeden Tuncay Mamak (46) yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu.
Dünya kanser gününde kahreden ölüm  

Aslen Pınarhisar’a bağlı Ataköylü olan ve yaklaşık 5 yıldan beri Lüleburgaz’da ikamet eden Tuncay Mamak Trakya’da genelinde son 10 yılda patlama yapan amansız hastalık olan kansere yenik düştü.

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Lüleburgaz Kurtuluş Camii yanında bulunan Zeytin Dünyası isimli işyeri sahibi Ersin Varol’un da bacanağı olan Tuncay Mamak’ın hayatını kaybetmesi Pınarhisar’a bağlı Ataköy’ü ve Lüleburgaz’da ki arkadaşlarını yasa boğdu.

4 Şubat 2022 Cuma günü sabaha karşı hayatını kaybeden Tuncay  Mamak, dün ikindi namazının ardından Pınarhisar’a Ataköy’de toprağa verildi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek