Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 03 Mayıs 2012, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de takvim belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin takvimi belli oldu.
CHP’de takvim belli oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Parti binasında yapılan toplantıda Kadın Kolları Başkanı Makbule Tuna yaptığı açıklamada, genel merkezden kaynaklanan gecikmelerden dolayı Nisan ayı içerisinde askıya çıkması gereken üye listelerinin dün itibariyle askıya çıktığını belirtti. Bin 300 üyesi olan kadın kollarında başkan Tuna, “Seçimi uzun zamandır bekliyorduk. Seçimin gelmesi beni mutlu etti. Ben inanıyorum ki benden sonraki arkadaşlarımızda partimizin bayrağını yukarıya taşımak için gayret gösterecekler. Benden sonraki diyorum çünkü ben aday değilim. Görev süremizce elimizden geldiği kadar hizmet vermeye çalıştık” dedi.

Delege seçimi

Tuna toplantıda altını çizerek partiye üye olan kadınların üye listelerini kontrol etmeleri gerektiğini, listelere isimleri olmayanların kongrede oy kullanamayacaklarını ifade ederken, ilçe kongrelerinin 2 Haziran -17 Haziran tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Tuna, “İl Kadın Kolları başkanımız ile bir toplantı yaparak tüm ilçeler kendilerine uygun olan tarihleri belirleyecek. Ben inanıyorum ki seçimlerimiz demokratik bir şekilde yapılacak. Bunun yanında artık kongreler 2 yılda bir yapılacak ve kongre öncesinde delege seçimi olacak. Bu da bizi sevindiren olaylardan bir tanesi” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek