Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Mart 2022, Cuma 09:37 tarihinde eklendi. 1137 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yarın Lüleburgaz ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacak!

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından Lüleburgaz’ın bir bölümü ve Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi, Umurca köyü, Sakızköy ve Emirali köylerinde yarın elektrik kesintisi yaşanacağının bilgisi verildi.
Yarın Lüleburgaz ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacak!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU


Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi, Umurca, Sakızköy ve Emirali köylerinde 5 Mart Cumartesi günü saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında 3 saat boyunca bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Lüleburgaz Yıldırım Mahallesinin Değirmen Caddesi, Malkoç Caddesi, Uluğ Sokak, Dere 4. Ara Sokağın bir bölümü, Akduman Sokak, Kübra Sokak, Dere 1. Ara Sokak, Dere 2. Ara sokak, Oğuzhan Sokak, Saraçoğlu Sokak, Sevindik Sokak ve Turgutbey Ara Sokağın tamamında bakım çalışmaları nedeniyle saat 13.00 ile 15.00 saatleri arasında 2 saat süre ile elektrik verilemeyecek.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek