Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Mart 2022, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı kadınlar 8 Mart’ta meydanlarda olacak

Lüleburgaz’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek etkinlik programı belli oldu. Gündüz Zübeyde Hanım Büstü’ne çiçek sunumunun ardından Yeni Tören Alanı’nda basın açıklamasıyla başlayacak 8 Mart etkinlikleri akşam gerçekleştirilecek Gece Yürüyüşü ile devam edecek.
Lüleburgazlı kadınlar 8 Mart’ta meydanlarda olacak  

 Lüleburgaz’da kadını 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde meydanlarda yerini alacak. Aynı zamanda bir mücadele günü olan 8 Mart’ta kadınlar haklı taleplerini haykıracak. Bununla birlikte Lüleburgaz Belediyesi ve kent paydaşlarıyla birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde etkinlik programı hazırlandı.

12.30’DA BELEDİYE ÖNÜNDE TOPLANMA

 Bu yıl “Emeğimiz, Bedenimiz, Kimliğimiz Bizimdir” sloganıyla hazırlanan etkinlikler kapsamında saat 12.30’da Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanılacak. Kadınlar buradan Zübeyde Hanım Parkı’ndaki Zübeyde Hanım Büstü’ne giderek çiçek bırakacak. Ardından Yeni Tören Alanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılıp basın açıklaması gerçekleştirilecek.

 BİNLERCE KADIN GECE YÜRÜYÜŞÜNDE! 

8 Mart’ta gerçekleştirilecek en etkili etkinlik ise saatler akşam 8’i gösterdiğinde yapılacak “Gece Yürüyüşü” olacak. Kongre Meydanı’nda saat 20.00’de başlayacak gece yürüyüşünde binlerce kadın hep birlikte omuz omuza yürüyecek. 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek