Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Mart 2022, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 417 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstiklal Marşı 101. yılı Lüleburgaz’da kutlandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlendi.
İstiklal Marşı 101. yılı Lüleburgaz’da kutlandı  

Program, 12 Mart Cumartesi günü saat 11.00’da Lüleburgaz Halk Eğitim Merkez Salonunda gerçekleşti. Programa Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

İstiklal Marşının kabulünün 101. Yıl dönümü kapsamında gerçekleşecek programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından açılış konuşmasını Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hilmi Çınar okudu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı da Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Serkan Demir yaptı.

İstiklal Marşı okuma yarışmasında birinci olan öğrencinin istiklal marşı okuması ardından çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Son olarak İstiklal Marşı oratoryosu ve koro gösterisinin yapılmasının ardından İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Program son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek