Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Mayıs 2012, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 955 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10 bin 258 öğrenciye süt

“Okul Sütü” projesi kapsamında Lüleburgaz’da 10 bin 258 süt dağıtıldı.
10 bin 258 öğrenciye süt

Milli Eğitim ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın projesi ile bugün ilköğretim 5'inci sınıfa kadar öğrencilere süt dağıtımına başlandı. Bu kapsamda Lüleburgaz’da da 37 ilköğretim okulu ve 3 anasınıfı olmak üzere 40 okula dağıtılan sütler minik öğrenciler tarafından büyük bir keyifle içildi.

Bin 789 okul öncesi, bin 719 1.sınıf, bin 649 2.sınıf, bin 683 3.sınıf, bin 646 4.sınıf ve bin 763 5.sınıf öğrencisi verilen sütleri içtikten sonra çöp poşetlerine attılar. Çöp poşetlerine atılan boş süt kutularının geri dönüşüm amaçlı kullanacağını açıklayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz’da dağıtılan sütlerin üst düzeyde firmalar tarafından gönderildiğini ve diğer bölgelerde meydana gelen zehirlenmelerin Lüleburgaz’da olmasının mümkün olmadığını belirtti.

 Ömer MUTLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek