Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Mart 2022, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1154 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polisin dikkati can kaybını önledi

Lüleburgaz Dere Mahallesi’nde dün sabaha karşı 04.20’de kundaklama nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangın devriye gezen polisin fark edip ev sahibini uyarması ile faciaya dönüşmeden söndürüldü.
Polisin dikkati can kaybını önledi  

Yangında bahçesindeki garajı ve garajdaki arabası yanan Erdoğan Tantur, “Polisimize çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki devriyeler arttırılırsa bu tür olaylarla karşılaşmayız” dedi.

Edinilen bilgiye göre Lüleburgaz Dere Mahallesi, Dere Sokak No: 19/A adresinde 14 Mart 2022 Pazartesi günü herkes derin uykudayken sabaha karşı 04.20’de alevler çıktığını gören polis ev sahibini uyandırdı.

Ev sahibi Erdoğan Tantur, uyanınca garajından alevler çıktığını görünce itfaiye müdürlüğünü aradı.

Araç garajdan çıkartıldı, itfaiye müdürlüğü gelip hem garajdaki hem de araçtaki yangını söndürdü.

Polis uyarmasa yangının eve sıçrayacağını ve ailesinin da yangında ölebileceğini belirten Erdoğan Tantur, “Gece bu bölgede tinerciler, esrar içenler dolaşıyor. Büyük bir ihtimalle, garajın yanında ya da dibinde ateş yaktılar. Sonra da söndürmeden gittiler. Ya da bizim bahçeye attılar.  Polis devriye gezerken yangını fark etmemiş olsa belki şimdi hayatta değildik. Bu devriyelerin burada daha da arttırılmasını ve burada gezen madde bağımlılarına fırsat verilmemesini istiyoruz.  Hayatımızı kurtaran polisimize çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek