Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Mart 2022, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VİCDANSIZ HIRSIZ…

Lüleburgaz’da SMA hastası olan 13 aylık İdil Ayşe Adakan için Valilik onaylı gerçekleştirilen ‘İdil’e Umut Ol’ kampanyası kapsamında tedavi masrafları için bağışların toplandığı bir kumbarayı çaldılar. Kumbaranın bulunduğu işyerine gece geç saatlerde giren şüpheli M.Y., yaklaşık 20 saniye içinde kumbarayı alarak olay yerinden kaçtı.
VİCDANSIZ HIRSIZ…  

SMA hastası 13 aylık İdil Ayşe Adakan için gereken tedavi masrafları için aylar önce başlatılan kampanyaya Türkiye’nin her yerinden destekler gelirken, Lüleburgaz’da yaşanan olay adeta şaşırttı.

20 SANİYE İÇİNDE KUMBARAYI ÇALDI

İdil Ayşe’ye destek olmak için esnafların işyerlerine koyduğu kumbaralardan biri 21 Mart Pazartesi günü gece saatlerinde çalındı.

Çeşme Meydanı’nda bulunan bir ekmek fırınına gece geç saatlerde giren M.Y., İdil Ayşe için bağışların toplandığı kumbaraya yöneldi.

Kasaya yönelen şüpheli, kumbarayı yaklaşık 20 saniye içinde alarak  olay yerinde hızlıca kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İşyeri çalışanlarının güvenlik kameralarından fark ettiği durum üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Kamera görüntülerinde M.Y.’nin açık olan kapıdan içeri girdiği ve o esnada fırın çalışanlarının dükkanın arka kısımda bulunan imalathanede olmaları nedeniyle ses çıkartmamak için ayak uçlarında yürüdüğü ve kumbarayı alarak kaçtığı görülüyor.

“GELİP PARA İSTESİN”

Öte yandan işyeri sahibi Yakup Berber, esnaflar olarak İdil Ayşe’ye destek olmak için işyerlerine kumbara koyduklarını söyledi.

Kumbaralardan bir tanesinin de kendi işyerine konulduğunu ve SMA hastası İdil Ayşe Adakan için toplanan yardımların çalınmasına üzüldüğünü söyleyen Berber; “Gelip para istesin, gelip ekmek istesin ama bu tür olaylara karşıyım. Bu doldurduğumuz üçüncü kumbara olmuştu” dedi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek