Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Mart 2013, Salı 08:53 tarihinde eklendi. 1508 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu turun birincileri Özel ve Paksoy

10. Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası Lüleburgaz Şehir Kulübünde yapıldı.
Bu turun birincileri Özel ve Paksoy
Özcan ÇELTİKLİ - 11 tur 22 board Howell adı verilen dolaşım tekniğinin kullanıldığı
mücadeleler 28 Şubat Perşembe saat 20:30 da başladı.
16 çiftin katıldığı bu hafta da, derecelendirme sistemine dâhil edilen Senyörler klasmanının ilk 1.liğini Mahmut Yavuz-Sezai Akbaş elde etti. 
Amatör sporlara ve kültürel faaliyetlere verdiği destekle tanınan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak organizasyonu yine ziyaret etti.
“Soyadı Kültür olan Lüleburgaz vizyonunun parçalarından bir tanesinin de briç” olduğunun altını çizen Halebak sporculara başarılar diledi.
Turnuvaya verilen arada; Her Perşembe Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası, yeni kurulan Lüleburgaz Briç Spor Kulübü’nün işleyişi ve sorunlarıyla ilgili Günay Gürsoy ve Serhat Paksoy ile bir süre sohbet eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak turnuvaya geçilmesi ile salondan ayrıldı.
Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası derecelendirme sistemine Senyörler klasmanının dahil olmasıyla gözler turnuvanın en yaşlı katılımcısı İsmet Yılmaz (83)’a çevrildi.
İsmet Yılmaz kısaca, “Briç dil, ırk, din, yaş, cinsiyet ayrımı yapmayan saygının ön planda tutulduğu beyin sporudur. Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası’na herkesi davet ediyorum.” dedi.
10. Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası’nın genel 1.liğini İlker Özel-Serhat Paksoy elde ederken ilk 5 aşağıdaki gibi sıralandı.
1) 62.43 İLKER ÖZEL - SERHAT PAKSOY (LÜLEBURGAZ)
2) 61.32 ŞENER KOÇ - İSMAİL ERDEM(LÜLEBURGAZ)
3) 60.55 ALİ KEMAL İKİKARAKAYALI - BURHAN YAVUZ(KIRKLARELİ)
4) 59.23 ÖZKAN ÖZBEK - NADİR ÇITAK(LÜLEBURGAZ)
5) 55.04 RASİT MIRSAL - HAYDAR ÜNAL (BABAESKİ)

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek