Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Nisan 2022, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 531 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel çocuklara özel eğlence

Lüleburgaz’da Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla birbirinden farklı birçok etkinlik düzenlendi ve renkli görüntülere sahne oldu.
Özel çocuklara özel eğlence  

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dün saat 11.00’da düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, özel çocuklar, öretmenler ve veliler katılım gösterdi.

Etkinlik kapsamında özel çocukların ve öğretmenlerin hazırladığı birbirinden farklı birçok etkinlik sahnelendi.

Etkinlikte, Özel Eğitim Öğretmeni Ömer Faruk Teker günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından özel çocukların dans gösterisi izlendi. Daha sonra özel çocukların hazırladığı jimnastik gösterisi sahnelendi. Okulun öğretmenleri tarafından ise hazırlanan müzik ekibinin kısa konseri sahnelendi. Öte yandan çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramı da yapıldı.

Ardından kurulan etkinlik çadırlarında özel çocuklar birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirdi.

Etkinlikte kurulan şişme oyun alanlarında ise özel çocuklar doyasıya eğlendi.

Ayrıca etkinlikte çalan roman havasında ise Kaymakam Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü özel çocuklar ile birlikte roman havası oynadı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek