Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Nisan 2022, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSTEK Lüleburgaz İlkokulu mest etti

İSTEK Lüleburgaz İlkokulu geçtiğimiz Cuma günün akşamı düzenlediği “Atatürk Şiirleri ve Kurtuluş Savaşı Orotoryosu” ile izleyenleri mest etti.
İSTEK Lüleburgaz İlkokulu mest etti  

İSTEK Lüleburgaz İlkokulu   Hatice Güzide Özdemir öğretmenin rehberliğinde 4/A sınıfının hazırlamış olduğu 100 kişilik dev kadro ile "Atatürk Şiirleri ve Kurtuluş Savaşı Oratoryosu" ve Atatürk  Resim Sergisi gerçekleştirdi.

Programı CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Taştekin ve öğrenci velileri katıldı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada; “ Bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan  Milletvekilimiz  Sayın Turabi KAYAN 'a  Belediye başkanımız  Sayın Dr. Murat GERENLİ'ye, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan ERDEM'e ve şube müdürümüz  Sayın Mustafa TAŞTEKİN 'e ve kıymetli velilerimize çok  teşekkür ederiz.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek