Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Nisan 2022, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1493 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da balkon kabusu

Karşılıklı iki apartmanın balkonunda aynanda iki farklı olay yaşandı
Lüleburgaz’da balkon kabusu  

Lüleburgaz’da birbirine karşılıklı iki apartmanın balkonlarında tesadüfen iki farklı olay gerçekleşti. Yaşanan olayların ikisi de balkonda gerçekleşirken, bir apartmanın balkonunda yangın çıktı, diğer apartmanda ise yangının çıktığı dakikalarda yaşlı bir kadın balkonda mahsur kaldı.

Olay, 2 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 17.00 sıralarında Siteler Mahallesi Sakin Sokak üzerinde bulunan birbirine karşılıklı iki apartmanın balkonlarında meydana geldi.

Sakin sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 3. katındaki balkonunda bulunan çöp kovası henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler balkon camına sıçrarken itfaiye ekipleri çıkan alevleri kısa sürede söndürmeyi başardı.

Yangının çıktığı apartmanın karşısında bulunan başka bir apartmanın 2. katında ise tek başına yaşayan yaşlı bir kadın balkona çıkmak istedi. Ancak balkon kapısının dışarıdan içeriye girişi yoktu ve biranda kapının kapanması ile yaşlı kadın balkonda mahsur kaldı. Bunun üzerine balkonda mahsur kalan yaşlı kadını başka bir itfaiye aracı gelerek merdiven yardımı ile kurtardı.

Birbirine karşılıklı iki apartmanda tesadüfen aynanda yaşanan iki farklı olay ise mahalleliyi şaşırttı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek