Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Nisan 2022, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1339 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Minsolmaz’dan Lüleburgaz’a müjde

Lüleburgaz’a 2 bin kişilik spor salonu ve yüzme havuzu yapılıyor
Milletvekili Minsolmaz’dan Lüleburgaz’a müjde  

 AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Lüleburgaz’a devlet tarafından yapılacak olan 2 bin kişilik spor salonunun ihalesinin Mayıs Ayı’nda yapılacağını söyledi.

İhale ilanın 13 Mayıs 2022 Çarşamba günü (bugün) yerel gazetelerde yayınlanacağını de belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz gazetemize yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Lüleburgaz’da var olan spor salonu yıkıldıktan sonra bir süreden beri spor salonu bulunmuyor. Vatandaşlarımız spor salonu ihtiyacını okulların spor salonlarında veya belediyenin tesislerinde gideriyordu. Bizlerde Kırklareli’nin faydası için mücadele veren siyasiler olarak, iktidar partisi olarak bu ihtiyacını tespit ettik. Lüleburgaz’a yeni bir spor salonu kazandırma çalışmalarını başladık. İhalesi Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra Mayıs ayı içinde yapılacak olan spor salonumuz 500 gün içerisinde teslim edilecek. Lüleburgaz ilçemize yapılacak olan spor yatırımları hız kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, eski DSİ arazisi olan kapalı pazar yeri yanında bulunan arsa üzerine yapılacak olan 2000 kişilik spor salonu için 09 Mayıs 2022 Pazartesi tarihine ihale günü alınmış olup 2023 yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanmaktadır. Yine aynı şekilde eski spor salonunun bulunduğu arsa üzerine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapımı için ihale çalışmaları da son safhaya gelmiş olup Nisan ayı içerisinde ihale çıkılması planlanmaktadır.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek