Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Nisan 2022, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atletik U-18’de de şampiyon oldu!

Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü 1. Amatör Ligde aldığı şampiyonluğun hemen ardından U-18 liginde de namağlup şekilde şampiyon oldu. Öte yandan Lüleburgaz Atletik devam eden U-16 liginde de liderliğini sürdürüyor.
Atletik U-18’de de şampiyon oldu!  

Lüleburgaz Atletik, 14 Nisan Perşembe günü saat 16.00’da Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) Lüleburgazspor ile oynadığı final maçını 1-0 kazandı. Şampiyonluğu getiren tek golü ise maçın ikinci yarısında korner vuruşundan gelen ortayı kafa vuruşu ile yuvarlağı ağlara göndermeyi başaran Furkan Doğan kaydetti.

Final maçını kazanan Lüleburgaz Atletik’in şampiyonluk kupasını Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasan Başdemir tarafından verildi.

Takımı tebrik edip kısa bir konuşma gerçekleştiren Başdemir hatıra fotoğrafının ardından takımın kaptanı Berke Gega ve kaleci Anıl Paluza’ya şampiyonluk kupasını takdim etti.

Kırklareli’nde hemen hemen her ligde şampiyonluk elde eden Lüleburgaz Atletik, Kırklareli ve Lüleburgaz’ın ismini bölgede ve Türkiye’de duyurmaya devam edecek.

“MAÇA İYİ BAŞLAYAMADIK”

Maçın ardından Lüleburgaz Atletik’in şampiyonluk golünü kaydeden Furkan Doğan gazetemize açıklamalarda bulundu. Doğan; “Maça iyi başlayamadık. İlk yarı iyi oynayamadık ama kazanmayı isteyen taraf bizdik. İkinci yarı ise daha çok kazanmayı istedik ve baskılı bir oyun oynadık. İkinci yarı toplama oynama oranımız daha yüksekti. Golü attıktan sonra ise iyice açıldık ve maçı böyle bitirdik. Hocalarıma, arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Lüleburgaz Atletik’in U-18 takımının oyuncu kadrosu şu şekilde; Anıl Paluza (Kaleci), Kemal Ertürk, Mehmet Akif Germeğenlioğlu, Buğra Kerim Büyük, Hasan Çelik, Orçun Şahintürk, Gani Kutay Kocaman, Berke Gega (Kaptan), Samet Çetin, Furkan Doğan, Yunus Emre Yalçın, Arda Cirlak (Yedek Kaleci) Yağızhan Yasin Çakır, Ahmetcan Türk, Taha Yasin Yakmacı, Ferhan Alyüz, Barkın Balkan ve Burak Dalkılıç.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek