Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Mart 2013, Çarşamba 08:59 tarihinde eklendi. 1358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sendikalardan Trakya mitingi

10 Sendika Temsilcisi 23 Mart 2013 Cumartesi günü Lüleburgaz’da “Kuralsız Güvencesiz Çalışmaya Hayır Taşeron İşçiliğine Son” sloganı ile Trakya Mitingi yapma kararı aldı.
Sendikalardan Trakya mitingi
Ertan BAYER- Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi Toplantı Salonu’nda dün yapılan toplantıya Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ile Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş’ta katıldı.
Miting programının da belirlendiği toplantıda; Mitinge en az 25 bin kişi katılımının hedef konulduğu açıklandı.
Petrol İş, Kristal İş, Belediye İş, TEK Gıda İş, Tez Koop İş, Hava İş, Deri İş, TÜM TİS, Basın İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın da aralarında bulunduğu 10 sendika 23 Mart 2013 Cumartesi günü Lüleburgaz’da “Kuralsız Güvencesiz Çalışmaya Hayır, Taşeron İşçiliğine Son” sloganı ile Trakya Mitingi düzenleme kararı aldı.
Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi Toplantı Salonu’nda dün saat 12.00’de başlayan ve 1 saat süren toplantıda mitingin ayrıntıları görüşüldü.
Miting programının da toplantıya Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Petrol İş Sendikası Genel Eğitim ve Örgütlenme Uzmanı Nimetullah Sözen, Kristal İş Sendikası Eğitim Uzmanı Muzaffer Aydın, Belediye İş Sendika Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay, TEK Gıda İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ali Bükülmez, Tez Koop İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Meral, Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Turgut Düşova, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Habip Çalışkan, Petrol Sendikası Trakya Şubesi Genel İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Oğuz Keser, Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Yavuz katıldı.
Toplantıya katılanlar adına bir açıklama yapan Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş “Hepimizin bildiği gibi ülkemizde var olan kuralsız ve güvensiz çalışma son 10 yılık AKP Hükümeti iktidarında yüzde 300’lük bir artış gösterdi. İşyerlerinde iş kazası nedeniyle hayatını kaybeden işçi oranında Avrupa birincisi olduk. Tüm bunlara dur demek için işçi sının yoğun olduğu Trakya’da, Trakya’nın tam ortasında bulunan Lüleburgaz’da böyle bir miting düzenlemeyi uygun gördük. 23 Mart 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan mitingimizde toplanma saat 11.00’den itibaren başlayacak. 13.00’de başlayacak olan mitingimizi de saat 16.00 gibi bitirmeyi planlıyoruz. Mitingin çalışması Trakya genelinde hızlı bir şekilde yapılacak. Kuralsız ve Güvensiz çalışmaya hayır diyen herkesi bu mitingimizde davet ediyoruz” dedi.
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek