Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Nisan 2022, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şaban Öğünç İlk ve Ortaokulu’na tebrik

Lüleburgaz Şaban Öğünç İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan ekip geçtiğimiz Pazar gününün akşamı Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde verdikleri konserle davetlileri mest etmişti.
Şaban Öğünç İlk ve Ortaokulu’na tebrik  

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, öğrencileri tebrik etti.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde

Lüleburgaz Şaban Öğünç İlk-Ortaokulu Yaylı Çalgılar Topluluğu Klasik Müzik Konseri’ne AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz eşi Ebru Minsolmaz, AK Parti Lüleburgaz  İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı eşi Firdevs Kayalı, İl AR-GE Başkanı Bahadır Kovankaya eşi Şeyma Kovankaya, Başkanvekili Ertuğrul Demirbaş, Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile katıldılar. AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamet Kayalı “Sanatın dili ile bir çok alanda köprüler atılacağını Dünyamızda din dil ırk farkı olsa da uluslararası kitlelere sanatla sanatçıyla ulaşmanın kolaylaşacağını Kardeşlik dostluk ve sanatın gölgesinde yetişen ülkemizin değerleri olan çocuklarımızın dilinden anlamayı onların yeteneklerini desteklemeyi AK Parti ailesi olarak teşvik ediyor destekliyoruz. Malumunuz üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarımızı konuk ettiği iftar programında söylediği gibi  "İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiçbir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum”. Söyleminin ne kadar doğru olduğunu bu aksam bir kez daha görmüş olduk. Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni binasını, İstanbul’da Atatürk Kültür Merkezi’ni hizmete açarak ülkemize dünya çapında sanat merkezlerini kazandırdık. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında en hayati görevlerden biri artık sanatçılarımıza düşüyor. Bu vesile ile, Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi Salonu’nda bu güzel konseri bizlere sunan, yöresel de yetenekli olduğunu bildiğimiz evlatlarımızın dünya klasikleri üzerinde de yetenekli olduğunu bizlere gösteren basta okul müdürümüz Sönmez Doğan olmak üzere tüm okul idaresine teşekkür eder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şimdiden tebrik ederim.” Sözleri ile okul öğrencilerini ve yönetimini kutladı” denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek