Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Nisan 2022, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 458 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karadenizliler Derneği’nden coşkulu iftar programı

Lüleburgaz’da Yönetim Kurulu Başkanlığını İşadamı Siyami Aslan’ın yaptığı ve Yönetim Kurulu’nda Lüleburgaz’ın tanınmış simalarının bulunduğu Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 21. Geleneksel İftar Programı geçtiğimiz Cumartesi günün akşamı Lüleburgaz Edirne Bayırında bulunan Green Aqua Park Kır Bahçesi’nde yapıldı.
Karadenizliler Derneği’nden coşkulu iftar programı  

İftar programı Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı,  Kırklareli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen,  Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu , Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Ömür Gökmen, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu,  Vize Kaymakamı Elif Canan Tucer, Kofçaz Kaymakamı  Ömer Bulut, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İl Genel Meclis  Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri,  Köy ve Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri Oda Başkanları, Dernek Başkanları, Spor Kulübü Başkanları, Siyasi Parti Temsilcilerİ ve vatandaşlar katıldı.

Gecede Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı  Siyami Aslan, Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e derneğe ve  Kırklareli’nde yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de geceye katılan ve iftar yemeğine destek veren Kırklareli Musevi İşadamı Lemi Aslanbaruh’a teşekkür plaketi verdi.

Geceye katılan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’a gece sonunda İşadamı Mustafa Kalecik ile birlikte Siyami Aslan’a Trabzonspor saati hediye etti.

İftar programından sonra Adana Demirspor –Trabzonspor maçının izlendiği gecede Trabzonspor’un maçı 3-1 kazanması gecenin coşkusunu daha da arttırdı

Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Siyami Aslan, geceye katılanlara teşekkür ederken misafirlerini tek tek uğurladı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek