Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Mayıs 2022, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 470 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 1 Mayıs coşkusu

Lüleburgaz’da Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen 1 Mayıs törenine çevre İl ve İlçelerden gelen siyasi parti ve sendikalar katılım sağladı. Yaklaşık 5 bin kişinin katılım gösterdiği kutlamalarda renkli görüntüler oluştu.
Lüleburgaz’da 1 Mayıs coşkusu  

Lüleburgaz Tören Alanının önünde saat 11.00’da toplanan kalabalık buradan ellerinde pankart ve dövizler ile sloganlar atarak İstanbul Caddesi ile Fatih Caddesinde yürüyüş yaptı.

Yürüyüşe Kırklareli CHP Milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, işçiler  katılım gösterdi.

Yürüyüşün ardından Kongre Meydanına gelen kalabalık burada da tekrardan sloganlar, marşlar ve şarkılar söyledi. Daha sonra 1 Mayıs Tertip Komitesi adına Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Sezgin, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Özmüş günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından halaylar çekildikten sonra etkinlik son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek