Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Mayıs 2022, Cuma 09:06 tarihinde eklendi. 376 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİSK Emekli Sen de Görev Dağılımı Yapıldı

DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi 29 Nisan'da olağan genel kurulunu yapmış ve tek liste olarak gidilen seçimde Fahri Karagöz’ün başkan adayı olduğu beyaz liste seçilmişti.
DİSK Emekli Sen de Görev Dağılımı Yapıldı  

 Seçilen yeni yönetim ilk toplantısını 10 Mayıs 2022 Salı günü yaptı ve tüzük gereği  görev dağılımı yapıldı.

       Şubeden verilen bilgiye göre, Şube Sekreterliği görevine Mustafa Topal, Mali Sekreterlik görevine Mehmet Nuh getirildi.

Yönetim kurulu üyesi Nuran Yavuz Örgütlenmeden sorumlu, yönetim kurulu üyesi Sevgi Tunca hukuk işlerinden sorumlu, yönetim kurulu üyesi Metin Atlı medyadan sorumlu, yönetim kurulu üyesi Yücel Erkal ise sosyal medya sayfalarının  yönetiminden sorumlu yöneticiler olarak görev almışlardı.

      Toplantı ve görev dağılımı sonrası kısa bir açıklama yapan DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Fahri Karagöz şunları söyledi. "Türkiye'nin her yerinde örgütlü, ülkemizin en büyük ve güçlü sendikası DİSK Emekli Sen in Lüleburgaz şubesi olarak olağan genel kurulumuzdan aldığımız yetki, destek ve güçle üç yıllığına görevimize başlamış bulunuyoruz. Emeklilerin sorunları çığ gibi. Ama yetersiz maaş ve sağlıkta yapılan kesintiler canımızı en çok yakan sorunların başında geliyor. Bu sorunların çözümünün tek bir yolu, garantisi ve yöntemi var. Örgütlü mücadelemizi daha çok büyütmek ve güçlendirmek. Sendikamız bu güne kadar önüne çıkan tüm engelleri aşarak hem Türkiye'nin en büyük emekli sendikası olmuş, hem de alanlarda verdiği mücadele ile bayram ikramiyesi (şimdilik yetersizde  olsa) gibi kazanımlar elde edilmesini sağlamıştır. Hükümetin ve muhalefetin gündemine emekli hakları konusunun güçlü bir şekilde girmesini sağlamıştır. Elbette kazanımlarımız şimdilik çok yetersizdir. Ama güçlü bir ışık yakılmıştır. Bu ışık gittikçe güçlenmektedir. Sesimiz artık binlerle, on binlerle çıkmaktadır ve çok yakın bir gelecekte yüzbinlerle alanlarda olacağız ve hem ekonomik ve demokratik haklarımızı alma hem de ülkemizde ki demokrasi mücadelesine en güçlü şekilde katkı vermeye devam edeceğiz. Şube genel kurulumuzda üyelerimizle istişareler de yaparak çok güçlü bir yönetim oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu inançla şubemizin bütün organlarında görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. DİSK Emekli Sen de birleşe birleşe kazanacağız."

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek