Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Mayıs 2022, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Eğitimde Şenlik Var’ Lise etkinlikleri başladı

Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Eğitimde Şenlik Var’ Lise etkinlikleri programı dün başladı.
‘Eğitimde Şenlik Var’ Lise etkinlikleri başladı  

Dün, saat 10.00’da Kongre Meydanında başlayan etkinliklere Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlik, Halk Oyunları gösterisi, Modern Dans gösterileri ile devam etti. Ardından Lüleburgaz Lisesi, Lüleburgaz Anadolu Lisesi ve Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları müzik dinletisi sahnelendi. Bir birinden farklı türkü ve şarkıların seslendirilmesinin ardından Düvenciler Anadolu Lisesi, TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim sergisi ile fotoğraf sergileri gezildi.

Sergilerin ardından etkinlik 12.00’da son buldu.

BUGÜN DE DEVAM EDECEK

Öte yandan ‘Eğitimde Şenlik Var’ Lise etkinlikleri bugün saat 10.00’da tekrardan devam edecek.

Bugünkü etkinliklerde Spor Gösterileri, Bilim Fuarı, Kariyer Günleri ve Meslek Liseleri tanıtımı gerçekleştirilecek.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek