Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Mart 2013, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1293 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor 3 puan arıyor

Lüleburgazspor, yarın deplasmanda İncirlispor ile karşı karşıya gelecek.
Lüleburgazspor 3 puan arıyor
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, İncirlispor deplasmanından 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Lüleburgazspor, bu zorlu deplasmandan 3 puan alarak yoluna devam etmenin peşinde. Takım kaptanı Serkan Özdemir, son maçlarda alınan galibiyetlerin takımda moralleri yükselttiğini belirterek, “İncirli zor bir deplasman olacak. Fakat bizim tek düşüncemiz var o da kazanmak. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla ile dönerek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.
 
Kırklareli İskenderun deplasmanında
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor da, deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya gelecek.
8 Kasım Stadı’nda oynadığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlı takım deplasmandan alacağı bir 3 puanla zirve takibini sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Bilgin Erdem, deplasmandan kazanarak dönmek istediklerini belirtirken, PTT 1.Lig yolundaki hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.
Kırklareli’nde kritik randevu
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden bir başka Kırklareli temsilcisi Sanayispor ise evinde Tekirdağspor’u konuk edecek.
Ligde kalması mucizelere kalan Sanayispor, üst sıraları zorlayan rakibi karşısında 3 puan arayacak. Aldığı mağlubiyetlerle zirvede yara alan Tekirsdağspor ise bu maçtan 3 puan alarak umutlarını devam ettirmenin peşinde.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek