Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Mayıs 2022, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 546 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan Lüleburgazspor açıklaması

Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı’na aday olan ve Efsane Çalışma Grubu Adına açıklamada yapan Özgür Kaya, Lüleburgazspor’un bundaki süreçleri hakkında açıklamada yaptı.
Özgür Kaya’dan Lüleburgazspor açıklaması  

Özgür Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Lüleburgaz sporla ilgili açılan kapatma davası 18 Mayıs 2022 tarihinde Lüleburgaz Adliyesinde görülmüş ve bizlerinde müdahil olarak katıldığı duruşmada kapatma talebinin reddine ve Lüleburgaz sporun devamına karar verilmişti. Bu karar da mevcut başkan Yılmaz Canpolat’ın kulübü kongreye götürüp yönetimi teslim etme taahhüdü ile bizim Lüleburgazspor yönetimini kongrede teslim alma taahhüdümüzü de mahkeme heyeti tutanaklara geçirtmişti. Şu anda Lüleburgaz spor’umuzun gönüllü avukatlığını yapmakta olan Av. Şükrü Karademir’in takip ettiği adliye sürecinde bu gerekçeli kararın bu hafta yazılarak dernekler masasına gönderilmesini bekliyoruz. Gerekçeli kararın ulaşmasından sonra Dernekler Masası eliyle kongre sürecinin başlaması için gerekli tebligatlar yapılacak ve kanunun izin verdiği en kısa sürede kongremizi tamamlayıp yeni yönetimimizi belirleyerek yolumuza devam edeceğiz. Diğer yandan da bütün bu resmi yazışmalar ve Lüleburgaspor’umuza yakışan yeni bir yönetim merkezi olarak kullanabileceğimiz bir yer kiralamak için araştırmalara da başlamış bulunmaktayız.

                Bu süreçte yeni yönetimde görev alma konusunda bize ulaşan çok sayıda talepte Lüleburgazspor’un sahipsiz olmadığının en net göstergesi olarak karşımıza çıkmıştır. İlgili kanun bizleri yeni yönetim için 10 + 10 : 20 kişi şeklinde sınırlamış olsa da kongremizle birlikte bu konuda düzenleme yapma ve sayıyı artırarak isteyen herkesi göreve davet etme konusunda kanuni haklarımızı kullanacak ve tüzüğümüzü de bu hakları kullanabilecek şekilde düzenleyeceğiz.

                Adliye sürecinde ve dava sonrasında yeni dönem yapılanmasıyla ilgili bizlere destek olan, emek veren ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm Lüleburgazspor sevdalılarına Lüleburgazlılar adına teşekkür ediyoruz. Lüleburgazspor’un hepimizin ortak paydası olduğunu bilerek ve tüm ayrımları red ederek  hepimizin sevdası Lüleburgaspor’un yoluna devam etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hep birlikte devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririz.” Dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

                                                                                             

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek