Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Haziran 2022, Perşembe 08:49 tarihinde eklendi. 321 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclisi’nden Ovacık köyüne davet

Lüleburgaz’a bağlı Ovacık Köyü’nde 9 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan “Ergene Nehri’nin kirliliğini protesto” açıklamasına CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ertan Bayer’den davet geldi.
Belediye Meclisi’nden Ovacık köyüne davet  

Belediye Meclis Toplantısı’nın sonunda Gündem Dışı olarak söz alan CHP’li Lüleburgaz  Belediye Meclis Üyesi  Gazeteci Ertan Bayer; “Hepimizin bildiği gibi Ergene Nehri Lüleburgaz’ın dibinden geçiyor. Yaklaşık 30 yıldan beri kirlilik olan Ergene Nehri için bundan 20 yıl önce 9 Haziran 2002 tarihinde Lüleburgaz’a bağlı Ovacık Köyü’nde bulunan Ovacık İlköğretim Okulu’ndan öğrenciler  o zamanın Okul Müdürü Ahmet Kozuk öncülüğünde meşke takarak Ergene Nehri’nin kirliliğini protesto etmişlerdi. Aradan geçen yıl içinde Ovacık Köyü ilkokulu kapandı.  Okul Müdürü Ahmet Kozuk emekli oldu. Ama Ergene Nehri hala temizlenmedi. Bu kez yıl sonra 9 Haziran 2022 Perşembe günü yine Ahmet Kozuk’un öncülüğünde köy halkı bir araya gelerek Ergene Nehri’nin kirliliğini protesto edip temizlenmesini isteyecekler. Lüleburgaz Belediye Meclisi’nden tüm doğaseverleri 9 Haziran 2022 Perşembe Günü saat 12.00’de  Lüleburgaz’a bağlı Ovacık Köyü’ne davet ediyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek