Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Haziran 2022, Pazartesi 10:06 tarihinde eklendi. 426 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Atletik'ten coşkulu gece

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, sezon sonu kokteyl düzenledi.
Lüleburgaz Atletik'ten coşkulu gece  

 Kokteyl'e oyuncular, aileler ve Lüleburgaz Atletik'e gönül veren kişilerin yanı sıra Beşiktaş JK antrenörü eski Lüleburgazsporlu Önder Karaveli de katılım gösterdi.

Lüleburgaz, Kırklareli ve Trakya Bölgesinin ismini duyurup, arka arkaya başarılar yakalayan Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, sezon sonu kokteyl gerçekleştirdi.

 

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) 16 Haziran 2022 Perşembe günü düzenlenen coşkulu etkinliğe, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, eşi Mina Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Akgöl, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü Başkanı Sedat Balaban, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde önceki dönemde Gençlik Gelişim Koordinatörü ve altyapı antrenörlüğünü yapmış Önder Karaveli, siyasi parti temsilcileri, Lüleburgaz Atletik sporcuları, antrenörler ve aileleri katıldı.


Murat Ertan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kulüp Başkanı Sedat Balaban da kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

 

"BEN SİZİN MANEVİ DESTEKÇİNİZİM"

Gecede bir konuşma yapan, BJK antrenörü Karaveli;

“Gençlere, anne ve babalara buradan söyleyeceğim bazı şeyler var. 5 sene önce Seyfullah hoca bana gelip ‘Bu ilçenin çocukları için bir şey yapmak istiyoruz, bize yardımcı olur musun ağabey?’ dedi. Ben de kendi çapımda birkaç kulüple konuşarak onları buraya davet ettim. Bir turnuva düzenlendi, o turnuvada harika maçlar oldu. Ama tek bir şey vardı, çok mutlu oldular. Ben sizin manevi bir destekçinizim, hangi konuda ne zaman yardım isterseniz yanınızdayım. Geçen sürede görüyorum ki o başladıkları çizgiyi harika bir yere taşımışlar. Burada bu kadar çok genci görmek, onları destekleyen bu topluluğu, ilçeyi yöneten insanları görmek beni mutlu etti” dedi.


Konuşmaların ardından sezon boyunca şampiyonluklar kazanan futbolcular sahneye davet edilerek aile fotoğrafı çektirildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek