NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 29 Temmuz 2022, Cuma 09:40 tarihinde eklendi. 11574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kızılay’ın mağazası bugün açılacak

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından 29 Temmuz 2022 Cuma günü yani bugün saat 15.00’de Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde Kızılay Butik Mağazası açılacak.
Kızılay’ın mağazası bugün açılacak  

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Kızılay  Genel Merkez Yöneticilerini den  açılışına katılacağı Mağazadan, hastanenin acil servisinden giriş yapan hasta, yaralı ve refakatçilere kıyafet yardımı yapılacak.

İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit ile Türk Kızılay Şube Başkanı Volkan Göç tarafından, şube başkanlığında düzenlenen törenle butik mağaza işbirliği protokolü imzalandı.

Türk Kızılay Şube Başkanı Göç gazetemize yaptığı açıklamada, projenin ikinci protokolünü imzaladıklarını söyledi.

Butik mağazanın ilk etapta Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açıldığını anımsatan Göç, güzel sonuçlar elde ettiklerini kaydetti.

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Göç, "Lüleburgaz Devlet Hastanesinde ihtiyaç sahiplerine hizmet edecek olan mağazamın işbirliği protokolü de imzalandık. İlimize yeni bir hizmet merkezinin kazandırılmasının bahtiyarlığı ile hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Cerit ise önemli bir proje olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek