Milletvekili Gündoğdu’dan Tarım Bakanı’na yazılı soru önergesi
TEMAD, 40 YAŞINDA
Sosyete pazarına kışlık çeşit gelecek
Kırklareli Valisi’nden Edirne Valisi’ne ziyaret
Bu haber 15 Ağustos 2022, Pazartesi 07:46 tarihinde eklendi. 11846 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SMA hastası İdil Ayşe'nin kampanyası tamamlandı

Lüleburgazlı SMA Tip-1 hastası 15 aylık İdil Ayşe Adakan'ın tedavi giderlerinin karşılanması için başlatılan kampanyada 1 milyon 948 bin dolar toplandı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve vatandaşlar, Kırklareli’ndeki Atatürk Stadyumu’nun önünde sevinçlerini balon uçurarak gösterdi ve İdil Ayşe’i tedavi için Amerika’ya uğurladı.
SMA hastası İdil Ayşe'nin kampanyası tamamlandı  

 Zeynep Adakan ile İbrahim Adakan’ın kızları İdil Ayşe Adakan’a yaklaşık bir yıl önce SMA Tip-1 hastalığı teşhisi konuldu. İdil Ayşe’nin tedavi ve ilaç giderlerinin karşılanması için Kırklareli Valiliği’nin izniyle bağış kampanyası başlatıldı.

Geçen mart ayında başlatılan kampanya büyük bir ilgi gördü ve İdil Ayşe’nin tedavisi için gerekli 1 milyon 948 bin dolar toplandı.

“SMA DEĞİL, İDİL AYŞE KAZANDI”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İdil Ayşe Adakan'ın tedavi giderlerinin toplanması ve Amerika’da yapılacak tedavisi öncesi sevincini sosyal medyadan paylaştı. Kesimoğlu, paylaşımında;

SMA değil, İdil Ayşe kazandı. Yaklaşık 7 aydır SMA Tip-1 hastalığı tedavisi için kampanyasını hep birlikte desteklediğimiz İdil Ayşe'mizin balonlarını, şifa bulmak üzere Amerika'ya uğurlamadan önce Kırklareli Atatürk Stadyumu önünde uçurduk” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek