Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Ekim 2022, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EMNİYETTEN “KÖKÜNÜ KURUTMA” OPERASYONU

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından 13 Ekim 2022 Perşembe günü 07.30-12.00 saatleri arasında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapan 51 sahsa yönelik KÖKÜNÜ KURUTMA operasyonu gerçekleştirildi.
EMNİYETTEN “KÖKÜNÜ KURUTMA” OPERASYONU  

340  personelin katılımıyla yapılan  operasyon kapsamında 44 hedef şahıs gözaltına alındı.

Operasyonda 703,86  gram esrar uyuşturucu madde, Daralı ağırlığı (8,13  gram gelen toz esrar uyuşturucu maddesi,  Daralı ağırlığı 43,45 gram gelen Metamfetamin uyuşturucu maddesi, 16 adet Uyuşturucu madde içiminde kullanılan  payp, 4  adet Uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet enjektör, 1 adet hassas terazi, 1 tabanca ve 1 adet tüfek, 40 adet tabanca fişeği ve (7) adet av tüfeği fişeği, 3 adet alüminyum folyo ve 1 çift eldiven, 96 adet sahte 50 TL para ele geçirildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere adliyeye sevk edildi.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada il genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonların devam edeceği vurgulandı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek