NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 18 Ekim 2022, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 10176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MEDİKENT’TEN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalığı ayı nedeniyle Özel Lüleburgaz Medikent Hastanesi halkın Meme Kanserine ve kanserin erken teşhisinin önemine dikkat çeken bir etkinlik düzenledi.
MEDİKENT’TEN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI  

Hastane bekleme salonunda Meme Kanseri Danışma masası oluşturan Medikent,  Meme Kanseri uyaranları, broşür ve bir danışma yetkilisi ile hastaneye gelen özellikle kadın hastaların sorularını yanıtlarken, erken teşhisin önemini de vurguladılar.

Bunun yanı sıra Meme Kanserinin rengi olan pembe renkli giyinip,  göğüslerine Meme Kanseri kokartı takan hastane çalışanları konuya dikkat çektiler.

Ay boyunca açık olacak Meme Kanseri Danışma Masasından tüm halkın yararlanabileceğini de ifade eden hastane yetkilileri sağlıkta önemli gün ve haftalarda etkinliklerinin süreceğini bildirdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek