Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Mart 2013, Salı 09:40 tarihinde eklendi. 1727 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MYO, Çanakkale Zaferi’ni kutladı

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’nca “ 98. Yılında Çanakkale Zaferi” adlı bir seminer düzenlenerek Çanakkale Zaferi kutlandı.
MYO, Çanakkale Zaferi’ni kutladı
Gökhan KAN- Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’nca 18 Mart Pazartesi günü saat 14:30’da Okulun Konferans Salonu’nda “ 98. Yılında Çanakkale Zaferi” adlı bir Seminer düzenlenerek Çanakkale Zaferi kutlandı.
Seminere konuşmacı olarak Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Türkan Doğruöz ve okutman Edip Durmaz katılırken, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk karakuş, ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Ülkü Güvenç, Lüleburgaz Yüksek Okul Fakülte Üniversite Açma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Taylan ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Hıdır Selçuk Noğay kısa bir konuşma yapıp seminere katılanlara teşekkür etti. Daha sonra Prof. Kemal Turan Çanakkale Savaşı yıllarını anlatıp yabancıların gözüyle Çanakkale Savaşını aktardı. Daha sonra Yard. Doç. Dr. Türkan Doğruöz Tevfik Rıza Bey’in Çanakkale Günlüklerini katılımcılara aktardı. Okutman Edip Durmaz’ın Mustafa Kemal ve Çanakkale Kara Savaşları hakkında verdiği bilgilerden sonra seminer sona erdi.
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek