Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Ekim 2022, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 503 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’de dilekçeli delege sistemi

İYİ Parti Genel Merkezi, Milletvekili Seçimleri öncesinde Kongre kararı almıştı.
İYİ Parti’de dilekçeli delege sistemi  

Kongre öncesinde de delege seçimleri yapacaktı.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda dilekçeli delege sistemi uygulanmaya başlandı. İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege olmak isteyen üyeler 28 Ekim 2022 Perşembe Cuma gününe kadar partiye dilekçe ile müracaat edecek.

28 Ekim 2022 Cuma gününden sonra müracaat edenlerin müracaatları kabul edilmeyecek.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan bu konuda bilgilendirme yapılmasa da İYİ Parti Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kalecik, Lüleburgaz İYİ Parti üyelerini sevindiren açıklamayı gazetemize yaptı.

İYİ Parti Kırklareli  İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kalecik gazetemize yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi partimiz Milletvekili seçimleri öncesinde kurultay kararı almıştı. Kurultay öncesinde de ilçe ve il başkanlıklarından delege seçimlerinin tarihi netleşti.  İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’mız dilekçe ile delege sistemi başlattı. İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na üye olan tüm partililerimiz ilçe başkanlığına dilekçe ile müracaat edip delege olabilecekler.  Son gün 28 Ekim 2022 Cuma olacak. 28 Ekim 2022 Cuma gününden sonra dilekçe verenlerin müracaatları kabul edilmeyecek.  Dilekçe vermeyenler delege olamayacak” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek