Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 29 Ekim 2022, Cumartesi 10:23 tarihinde eklendi. 9345 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti Güngören İlçe Başkan adayı Fadime Şimşek: Çalışmak için geliyorum

Lüleburgaz’da yatırımları olan Halit Şimşek’in eşi olan Fadime Şimşek, İYİ Parti Güngören ilçe başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.
İYİ Parti Güngören İlçe Başkan adayı Fadime Şimşek: Çalışmak için geliyorum  

Fadime Şimşek, önceki gün kendisine ile röportaj yapmak isteyen gazetecileri kırmayarak röportaj yaptı.

Fadime Şimşek’in verdiği röportaj şöyle;

İYİ Parti Güngören İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fadime Şimşek, "Kırılan, küsen, incinen partilerimizle kucaklaşmaya geliyorum" diyerek başkan seçildiği taktirde yapacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Güngören İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fadime Şimşek'in röportajı şöyle:

BİZE KENDİNİZİ TANITIR MISINIZ?

Ben Fadime Şimşek,  Sivas doğumluyum. 20 yılı aşkın bir süredir dış ticaretle uğraşıyorum. 2 çocuk annesiyim. Birçok STK yapılanmasının yönetiminde yer alarak yaşama katkı sundum. 30 yıldır varoluş mücadelesi verdiğim siyasi hayatımın 10 yılı aktif bir şekilde geçti. IYI Partimizin kuruluşundan itibaren sahada alın terimle sürece bizzat şahitlik ettim; sorumluluk aldım.

-BİZE BİRAZ SİYASİ GEÇMİŞİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

5.yılını geride bıraktığımız bu günlerde, her geçen gün milletimizin teveccühünü kazanarak büyüyen partimizin lideri Genel Başkanımız  Meral Akşener'in tek adam rejimine karşı verdiği çetin mücadele ve 81 vilayet; ilçelerde dahil olmak üzere vatandaşın kapısına kadar giderek; derdiyle dertlenmesi, benimde artık daha fazla inisiyatif almam gerektiği gerçeğini hatırlattı. Arkadaşlarımın da talebiyle 30 yıllık siyasi hayatıma Güngören İlçe Başkan Adaylığı ile sürdürmeye karar verdim.

-SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAKİ ÇALIŞMALARINIZDAN BAHSETTİNİZ. HANGİ YAPILARDA GÖREV ALDINIZ?

Yeniden Aydınlanma Derneği Güngören Şube Başkanlığı, Türk Halkları Konseyi Yönetimi, Kızılelma Vakfı Kuruculuğu, Dünya Türk Ticaret Platformu Yönetimi ve birçok dernek ve STK 'da üyelik ve yöneticilik sürecim devam etmektedir.

-İYİ PARTİLİ TEŞKİLAT MENSUPLARINA BİR MESAJINIZ VAR MI?

Güngörenli yol arkadaşlarımızı küstürdüler. Ötekileştirip incittiler. Hırs ve öfkesine teslim olmuş bir yönetim anlayışıyla karabasan gibi çökmüş bu zihniyet İYİ'lere yakışmıyor. "Siyaset insan kazanma sanatıdır " bilinciyle yola çıktım. Ve geçmiş tecrübelerimden edindiğim bu önemli ayrıntıyı ilke edindim.

Çalışmak için geliyorum.

Dayanışarak el ele gönüllere iyilik köprüleri kurmaya geliyorum.

Kırılan, küsen, incinen partilerimizle kucaklaşmaya geliyorum.

-İYİ PARTİ'NİN GÜNGÖREN 'DE BİRİNCİ PARTİ OLMASI IÇİN NELER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ KISACA ANLATIR MISINIZ?

İlçe başkanlığını basamak olarak görmüyorum. Üyelerimizi doğru şekilde organize ederek parti ile bağlarını kuvvetlendirip Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 'i en iyi şekilde temsil etmeye talibim. Önceliğim bu.

Güngören Belediyesi'ni partimizin kazanmasının önünde hiçbir engel yok. Tecrübeli kadrolardan oluşan çalışma arkadaşlarımla biz bunu başaracağız.

-İLÇE BAŞKANI OLMANIZ DURUMUNDA GÜNGÖREN NE KAZANACAK?

İlçemizde uyuşturucu bağımlılığında artış var. Anneler çaresiz ve ümitsiz. Sınıfsal uçurumun derinleşmesiyle birlikte, beslenmeden barınmaya; çocukluk çağı açlığına kadar sürüp giden ve yürek yakan bir yoksulluk var .Gerekirse kapı kapı gezerek, hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için mücadele edeceğime söz veriyorum. Belediyenin Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü 'ne dair şikâyetler alıyoruz. Sokaktaki canlarımız da yaşam ortaklarımız. Bu bilinçle onların da sağlıklı koşullarda yaşamlarını sürdürmeleriyle ilgili gerekli girişimleri yapacağız.

Güngörenli komşularımız Belediyenin Spor Kompleksinin yetersizliği başta olmak üzere birçok başlık altında bize sıkıntılarını iletiyor. Göreve başladıktan sonra arkadaşlarımla birlikte gerekli girişimlerde bulunup, Güngören Belediyesi'nin her düzeyde eğitsel kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemesi için yerel yönetimin karar organlarının kapısını çalmaktan çekinmeyeceğiz.

-BİZE SON OLARAK SÖYLEMEK ISTEDİGINİZ BİR ŞEY VAR MI?

Son sözlerime devrimleriyle Türk Kadını'na kimlik kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün eşsiz ruhuna rahmet dileyerek başlamak isterim .

Atatürk'ün önderliğinde ölüm kalım savaşından sonra gerçekleşen, gücünü milletten alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti bugün 99. yaşında.

 Bu büyük eserin her yönü ile gelişmesi, geliştirilmesi; doğabilecek her türlü tehlikeden titizlikle korunması; Atatürk'e ve bu mücadelede can vermiş binlerce şehidimize borçlu olduğumuz  kaçınılmaz bir görevdir.

Büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk 'ün dediği gibi:

"İcabında müesseslerimizi müdafa için lazım olanı yapmaya hazırız "

Türkiye Cumhuriyeti Büyük Önder'in çizdiği yolda sonsuza dek yaşayacaktır.

Bu kutlu günde; en kıymetli emanetimizin Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ebedi hatırasını bir kez daha özlem minnet ve rahmetle selamlıyor, Güngörenli komşularımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

 Milli Bayramlarımızı Cumhuriyet 'in heyecan ve coşkusuna yakışır bir ihtişamla kutlayacağımız günlerin özlemiyle diyorum ki:

 "Kahrolsun Istibdat Yaşasın Hürriyet ,Adalet,Müsavat Ve Meşveret "

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek