Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Kasım 2022, Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi. 715 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor ile Lüleburgaz Atletik berabere kaldı

Lüleburgaz'da devam eden Süper Amatör Lig Nurettin Sucuoğlu Sezonunda Lüleburgazspor ile Lüleburgaz Atletik karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 berabere bitti. Öte yandan maçın sonunda çıkan kavgada 1 kişi gözaltına alındı.
Lüleburgazspor ile Lüleburgaz Atletik berabere kaldı  

Karşılaşma 30 Ekim 2022 Pazar günü  saat 15.00'te  Lüleburgaz 8 Kasım Stadında başladı.

8 KASIM STADI DOLDU TAŞTI

Karşılaşma başlamadan önce ise her iki takımında yüzlerce taraftarı statta yerini aldı ve adeta statta adım atacak boş yer kalmadı.

Taraftarlar, büyük bir coşku ile karşılaşma başından sonuna kadar takımlarını devamlı desteklediler.

KADINA ŞİDDETE DİKKAT ÇEKİLDİ

Karşılaşma başlamadan önce ise kadın şiddetine dikkat çekilmesi amacıyla oyuncular ellerinde "Kadına el kalkamaz" yazılı pankart ile çıktılar.

Kadın şiddetine yönelik açılan pankart taraftarlardan büyük alkış aldı.

GOLLER İLK YARI GELDİ

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Lüleburgaz Atletik oyuncuları maça daha baskılı başlayarak birçok atak yakaladı. İlerleyen dakikalarda Lüleburgazspor oyuncuları da maçta baskısını arttırmaya başladı.

Dakikalar 16'yı gösterdiğinde Lüleburgazspor oyuncusu Onurhan Seven kaleci ile karşı karşıya kalarak topu ağlara göndermeyi başardı ve skoru 1-0 yaptı. Gelen ilk golün ardından Lüleburgazspor trübünleri adeta yıkıldı. Gelen golün ardından Lüleburgaz Atletik oyuncuları üzerinde kısa süreli moral bozukluğu yaşandı. Ancak çabuk toparlanan Lüleburgaz Atletik oyuncuları dakika 39'da Utkan Konyalı'nın kafa golü ile skoru 1-1 yaptı.

Dakikalar 45'i gösterdiğinde ise ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BİRÇOK POZİSYON GOL OLMADI

İlk yarı 1-1 berabere bitmesinin ardından ikinci yarı maç adeta kızıştı. Her iki takımda ikinci birçok gol şansı yakalasa da bir türlü değerlendiremedi.

İkinci yarı çekişmeli geçen karşılaşma 90+5'te 1-1 berabere bitti.

Karşılaşmanın ardından Lüleburgazspor 7 puan ile ligde 3'üncü sırada yer alırken, Lüleburgaz Atletik ise 5 puan ile 6'ncı sırada yer aldı.

KAVGA ÇIKTI

Maçın sonuna doğru ise oyuncular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Oyuncular arasında çıkan tartışma trübünlere de yansıdı. Lüleburgazspor tribünlerinde ise bazı taraftarlar sahaya girmek istedi. O sırada polis ekipleri ile taraftarlar arasında arbede yaşandı.

Yaşanan olayların ardından 1 taraftar gözaltına alındı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek