Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Kasım 2022, Çarşamba 08:56 tarihinde eklendi. 314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtuluş coşkusu Çelenk Sunma töreni ile başladı

Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı olan 8 Kasım programı sabah çelenk sunma ve , geçit törenleriyle başladı.
 Kurtuluş coşkusu Çelenk Sunma töreni ile başladı  

Lüleburgaz’da düşman işgalinden kurtuluşun 100’üncü yılı  kutlamaları 8 Kasım sabahı Yeni Tören Alanı’nda 09.30’da çelenk sunma töreniyle başladı.

Çelenk Suma Törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Leyla GÜncer, Kemal Pektaş,  Daire  ve Kurum Müdürleri, Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Sabri Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  İl Genel Meclis Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri,  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, ADD Lüleburgaz Şube Başkanı Hatice Çetinarslan, Şehit ve Gaziler Aileleri CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı,  İYİ Parti, MHP, Vatan Partisi  CHP önceki dönem İl Başkanlarından Tayfun Okan Çobancık ile dernek ve kulüp başkanları katıldı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra Saygı Duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşı okundu. 

Resmi Çelenk Sunma Programı’nın ardından siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları Atatürk Anıtı’na çelenk sunup fotoğraf çektirdi.

Çelenk Suma töreninin ardından geçit töreni ve kutlama programı saat 10.00’da başladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek