Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Kasım 2022, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey Belediyesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlandı

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belediyesi’nden yaklaşık 1,5 yıl önce başlayan alt yapı çalışmaları tamamlandı.
Ahmetbey Belediyesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlandı  

Alt yap çalışmalarının ardından üst yapıya geçildi.

Sosyal Medya hesabından “KALP KIRMADIK, REKORLARI KIRDIK” başlığı ile paylaşım yapan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Başkanı Mustafa Altıntaş yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Büyük bir kısmı çökmüş durumda olan ve yer altı çatlaklarına sızan, tıkanmalara müdahale edilebilecek muayene bacaları olmaması nedeniyle, sağlıklı bir temizlik çalışmasının yapılamadığı, vatandaşlarımızı ve belediyemizi zor durumda bırakan eski kanalizasyon hatlarının yerine, atık suların tamamının arıtma tesisine bağlandığı, parsel ve muayene bacaları ile düzenli temizlik ve bakımları yapılabilen, 38 kilometrelik yeni atık su kanalizasyon hatları inşasını ve arıtma tesisimizde yenileme çalışmalarını rekor bir sürede tamamladık.. Eski atık su, kanalizasyon hatlarımızın büyük bir kısmı, 50-60 yıl kadar önce el ile kazılarak inşa edilmiş ve tüm hanelerin atık suları ne yazık ki dereye deşarj edilmekteydi. Tıkanan kanallar, vatandaşlarımızın evlerinden geri tepme ile çıkan lağım suları ve dereye akan atık suların utancı artık tarih oldu! Altyapıyı bitirdik, şimdi üstyapıyı, yollarımızı yapıyoruz. Tıkır tıkır çalışıyor, teker teker tamamlıyoruz.” Dedi.

 AHMETBEY BELEDİYESİ REKOR KIRDI

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belediyesi’nde çalışmalara başlanırken bitime hedefi 600 gün olarak konulmuştu.

Ancak Ahmetbey Belediyesi, 480 günde çalışmaları tamamlayacak büyük bir rekorada imza atmış oldu.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek