Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Kasım 2022, Çarşamba 09:01 tarihinde eklendi. 477 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Sağlık Müdürü “Doçent” oldu

Lüleburgaz’da uzun yıllardır görev yapan Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Dr. A. Önder Porsuk, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nın 21 Ekim 2022 tarihinde aldığı kararla ‘doçent’ unvanı almaya hak kazandı.
Lüleburgaz Sağlık Müdürü “Doçent” oldu  

Lüleburgaz’da sağlık ocağı hekimliği, sağlık grup başkanlığı, toplum sağlığı merkezi sorumlu hekimliği gibi görevlerde de bulunan Dr. A. Önder Porsuk, sağlık yönetimi konusunda aldığı ön lisans ve lisans düzeyindeki eğitimlerin yanında, Trakya Üniversitesi (TÜ) Halk Sağlığı Anabilim Dalında Halk Sağlığı Doktorası da yapmıştı.

 

2022 yılının Mart ayında yaptığı başvurusu 6 ayı geçen bir inceleme ve değerlendirme süreci sonrası Doçentlik Jürisi üyelerinin oy birliğiyle kabul edilen Porsuk’a, Halk Sağlığı Bilim Dalında Doçentlik unvanı verildi.

 

Yönetim görevinin yanında akademik çalışmalarını da sürdüren Porsuk’un, ulusal ve uluslararası kongrelerde yayınlanmış çok sayıda bildirisi, yine ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek