Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Mart 2013, Perşembe 14:40 tarihinde eklendi. 987 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TGB’den AK Parti’ye protesto

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Lüleburgaz Temsilciliği, önceki akşam saat 17.30’da AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.
TGB’den AK Parti’ye protesto  

Ertan BAYER -“Cumhuriyet Değil, AKP yıkılacak”, “ Yeminler Edildi, Yıkılacak Sliviri”  sloganlarının atıldığı basın açıklamasında 18 Mart 2013 tarihinde Ergenekon  Davası ile ilgili olarak açıklanan   Savcı Mütalaası protesto edildi.
Yaklaşık 80 kişinin katıldığı basın açıklamasına çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da alkışlarla ve kornalarla  destek verildi.
TGB tarafından atılan “Mustafa Kemal’in askeriyiz” sloganı ise çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek