Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Kasım 2022, Pazartesi 09:48 tarihinde eklendi. 731 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Öğretmen Sibel Çelikel, “Yılın Fark Yaratan Öğretmeni” seçildi

Lüleburgaz Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Dr. Sibel Çelikel, Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı kapsamında Ankara’da “Yılın fark yaratan öğretmeni” olarak Kırklareli’ni temsil etti.
Lüleburgazlı Öğretmen Sibel Çelikel, “Yılın Fark Yaratan Öğretmeni” seçildi  

 Programda 81 ilin “Yılın öğretmenleri” ile  birlikte  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)  Meclis binaları gezildi.

Programla ilgili olarak bilgi aldığımı Kırklareli’nden “Yılın öğretmeni” seçilen Dr. Sibel Çelikel “Anıtkabir’de Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk için çelenk sunma töreni yapıldı. Ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan tarafından öğretmenler günü münasebetiyle verilen öğle yemeğinde Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer, Bakan yardımcımız Nazif Yılmaz’da katıldı. Ardından milli kütüphane  gezildi.  Akşam yemeğinde Bakan Yardımcısı Petek Aşkar yılın öğretmenleriyle birlikte oldu. Etkinlikler İstanbul’da konser ve gezi programıyla devam etti”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek