Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Kasım 2022, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 507 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor, zorlu deplasmandan 3 puan le döndü

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi ‘nde 6 maçta topladığı 16 puanla lider durumda bulunan Lüleburgazspor ile 15 puan ve bir eksiği ile ikinci durumda bulunan Kaynarca Gençlik Spor, 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 14.45’de Pınarhisar Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Lüleburgazspor, zorlu deplasmandan 3 puan le döndü  

Her iki takımında oldukça dikkatli oynadığı maçta Lüleburgazspor rakibin 1-0 yenmeyi başardı.

Maçtan önce Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Özgür Kayan, Lüleburgazspor  Koordinatörü Fatih Akyel ve Lüleburgazspor Teknik Heyeti’ne çiçek sundu.

Her takımın da dosta mücadele ettiği maçı izleyen futbol severler “İşte spor budur. Dostluk örneği veren her iki takımın futbolcularını ve taraftarlarını tebrik ediyoruz” dediler.

Bu arada Lüleburgazspor’da maçtan bir gön önce de Büyük Mandıra Maçı’nın galibiyet primi olan 30 bin TL, takıma  ve futbolculara dağıtıldı.

 Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek