Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Aralık 2022, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 331 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ'DAN İŞÇİ FİLMLERİ FESTİVALİ GEÇTİ

Lüleburgaz Sinema Topluluğu'nun girişimiyle Lüleburgaz Belediyesi, Kristal-İş, Petrol-İş ve Eğitim-sen Sendikaları’nın desteğiyle yapılan festival ile Lüleburgazlı izleyiciler sinemaya doydu.
LÜLEBURGAZ'DAN İŞÇİ FİLMLERİ FESTİVALİ GEÇTİ  

9 Aralık 2022 Cuma akşamı başlayan festivalin açılışına halkımız büyük bir ilgi gösterdi.

İşçi Filmleri Festivali Merkezi Tufan Sertlek yaptığı konuşmada işçi kenti  Lüleburgaz'da geç de olsa yer almalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederken; Eğitim-Sen Lüleburgaz Şubesi Başkanı Mehmet Sezgin de kentimizin sınıf mücadelesi tarihinden örnekler vererek festivalin kentimizde karşılık bulacağını söyledi.

Ozan Çoban ve Güneş Demir ikilisinin konseriyle açılan festivalde; ilk gün Ayça Damgacı'nın ve Tümay Göktepe'nin Patrida belgeseli yönetmenlerin katılımıyla gösterildi.

  Gösterim sonrasında Lüleburgaz Belediye Başkanımız Murat Gerenli yönetmenlere çiçek vererek festivalin kentimizde yaşayanların sanata verdikleri önemden bahsetti.

 İkinci gün gündüz seanslarının ardından İki Şafak Arasında filmi yönetmeni Selman Nacar'ın katılımıyla festival izleyicisi ile buluştu.

 Son gün ise gündüz seansı sonrasında akşam Fikret Reyhan'ın Çatlak filminin gösterimiyle festival sona erdi. 3 gün boyunca 11 filmin gösterildiği festivale izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek