Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Aralık 2022, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 346 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrik kesintileri bıktırdı

Lüleburgaz’da 9 Aralık 2022 tarihinden sonra sık sık görülmeye başlanana elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı
Elektrik kesintileri bıktırdı  

Kesinlerin hem iş yaşamını hem de ev yaşamını olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamada; “ Elektrik kesintileri iş yerlerinde işlerini aksamasına gıda satan yerlerde ise sermayenin bozulmasına bile neden oluyor. Bununda yanında Lüleburgaz doğalgazla ısındığı için elektrik olmazsa ne doğalgaz ne elektrik sobası çalışıyor. Başta  Lüleburgaz olmak üzere tüm Trakya genelinde elektrik şirketlerinin tahsilat oranı çok yüksek.  Bu da TREDAŞ ve TREPAŞ ikilisini elektrik tahsilat oranında Türkiye birincisi yapıyor. Borcuna sadık olan Lüleburgaz ve Trakya halkı bu kadar kesintiyi hak etmiyor. Bu kesintiler olunca insanın aklına ister istemez Trakya halkını nükleer enerjiye razı etmek için mi bu kesintiler uygulanıyor?” sorusunu getiriyor” dediler.

Bilindiği gibi 9 Aralık 2022 tarihinden sonra Lüleburgaz’da 5, köyler de beldelerle birlikte 15 plansız kesinti olmuş, vatandaşlar TREDAŞ’ı aradığında da kendilerine trafo arızası oldu denilmişti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek