Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Aralık 2022, Salı 09:08 tarihinde eklendi. 272 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En iyi belgesel bu akşam LYSA’da

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) yönetmenliğini dünyanın en ünlü vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier’in yaptığı, 2022 Cesar Ödülleri’nde “En İyi Belgesel” ödülünü kazanan The Velvet Queen filmine ev sahipliği yapıyor.
En iyi belgesel bu akşam LYSA’da  

 Film, Lüleburgaz Belediyesi ve Fransız Kültür Merkezi katkılarıyla 20 Aralık 2022 Salı günü (bugün) saat 20.00’de ücretsiz bir şekilde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Lüleburgaz Belediyesi ile Fransız Kültür Merkezi’nin katkılarıyla, Lüleburgaz Sinema Topluluğu ve Lüleburgaz Fotoğraf Kulübü iş birliğiyle dünyanın em ünlü vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier’in yönetmenliğini üstlendiği, 2022 Cesar Ödülleri’nden “En İyi Belgesel” dalında ödülle dönen The Velvet Queen filmi LYSA’da gösterime girecek.

Belgesel 20 Aralık2022 Salı günü  saat 20.00’de Kerim Budak Çal Salonu’nda sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin konusu

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin konusu ise şöyle: Keşfedilmemiş vadiler arasındaki Tibet platosunun yukarısında, vahşi dünyanın son sığınaklarından biri yatıyor. Vahşi yaşam fotoğrafçısı Vincent Munier, son görevinde yanına maceracı ve romancı Sylvain Tesson'u alıyor ve birlikte nadir kar leoparını görmeye çalışıyorlar.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek