Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Aralık 2022, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“İL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE ADAY DEĞİLİM”

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, gazetemize yaptığı açıklamada; “21 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak olan İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı seçimlerinde aday değilim” dedi.
“İL BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE ADAY DEĞİLİM”  

17 Eylül 2019 tarihinden beri İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Başkan Hilmi Hersek yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kıymetli İYİ Ailem,

İYİ Parti Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyetinin kader seçimi gördüğü çok önemsediği kaybetme lüksümüzün olmadığına inandığı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim öncesi kongre kararı alarak, düzenli yenilenme muradı ile heyecanlı faal verimli ve bu önemli seçimin sorumluluklarına sahip teşkilatlar istemektedir.

Genel merkezimizin bu doğrultuda almış olduğu kongre kararlarıyla birlikte, ilçe kongrelerimizin sürecini şeffaf bir yönetim ve adil bir anlayışla Pınarhisar, Demirköy, Kofçaz, Pehlivanköy, Babaeski, Lüleburgaz ve Merkez ilçede şölen havasında tamamladık. 1 Ocak’ta Vize ilçemiz ile birlikte tüm kongrelerimizi tamamlamış olacağız ve Kırklareli İl Başkanlığı olarak il kongresine hazır hale geleceğiz.

Önümüzdeki il kongresi öncesinde, il başkanlığına aday olup olmayacağım konusuna açıklık getirmem gereği hâsıl olmuştur.

Kırklareli İl Başkanlığı gibi önemli ve etkin bir göreve talip olurken, İYİ ve cesurlar hareketini iktidara taşıma, büyük Türk Milletine ve ilimize siyaset yoluyla hizmet etme sorumluluk hissiyle hareket ettim. Bu bir vazife, sorumluluk ve mücadele talebiydi ve ben bu mücadeleye talip oldum.

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı görevi 17/09/2019 tarihi itibari ile şahsıma tevdi edildiği andan itibaren birlik ve beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için gönül seferberliği içinde tüm arkadaşlarımızla çok çalıştık. Bugüne kadar bütün üyelerimiz, arkadaşlarımız mücadele ederken onların hem il teşkilatı içinde hem genel merkezimizle ilişkilerindeki koordinasyonu en iyi şekilde sağlamaya çalıştık. Kırıp dökmeden insan kazanma odaklı bir yaklaşımla en kritik seçimlerde olgun bir yönetim sergiledik.

Vatan, Millet, Bayrak kaygısı taşıyan herkese gönlümüzü, kapımızı açtık. Partimize hizmet eden, gönül veren her partilimize, her üyemize karşı sevgimiz ve muhabbetimiz hep eşit mesafede oldu. Birlik beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için, gönül seferliği başlattık ve bu uğurda yolumuza aynı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz.

 

Bildiğiniz üzere, demokrasilerin esası, makamların kalıcılığı, şahısların geçiciliği üzerine kuruludur. Nasıl devlet ölçeğinde makamların asıl sahibi milletse, parti ölçeğinde de asıl sahip üyelerimizdir.

Bu vesileyle 21 Ocak 2023 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz İYİ Parti Kırklareli 3. Olağan İl Kongresinde, il başkanlığına aday olmayacağımı kıymetli partililerimizin takdirine arz ediyorum. İnşallah görevi en iyi şekilde 21 Ocak'taki ilk kongresinde, kongreyi kazanacak olan adaya teslim edeceğim. İl kongremiz sonucu seçilecek yeni İl Başkanımıza ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum ve her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum.

Önümüzdeki dönemde partimin ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin uygun gördüğü her görevi ilk günkü azim, kararlılık, şevk ve heyecanla yerine getirmek üzere bir nefer olarak hazır olacağım.

Emeğini esirgemeyen, çilesini çeken her arkadaşımın mücadelesinin iktidarla taçlanmasını temenni ediyorum. “

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek