Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Aralık 2022, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 840 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖZGÜR KAYA YILBAŞINDA PRİMLERİ İKİYE KATLADI: 45.000 TL

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Özgür Kaya, yılbaşı öncesinde primleri ikiye katlarken 29 Aralık 2022 Perşembe günü 45 bin TL primin futbolculara verilmesini sağladı.
ÖZGÜR KAYA YILBAŞINDA PRİMLERİ İKİYE KATLADI: 45.000 TL  

Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya Almanya'da okuyan çocuklarıyla yılbaşı tatilini yapmak için Almanya'ya gitmişti.

29 Aralık 2022 Perşembe gününün akşamı antreman yapan Lüleburgazsporlu futbolculara Almanya'dan prim sürprizi geldi ve  geçtiğimiz hafta alınan  Pınarhisarspor  maçı galibiyet primleri ikiye katlandı.

45 bin TL olan galibiyet primleri yılbaşında önce futbolculara dağıtıldı.

Sosyal medyada paylaşım yapan Özgür Kaya açıklamasında: “Gönüller bir olduktan sonra mesafe ne fark eder? 2022 yılını yenilgisiz kapatan çocuklarımız Çift primi hakkettiler, bizde 2-1 kazandığımız Pınarhisar maçının primlerini yılbaşından önce hocalarımızla çocuklarımıza gönderdik.  Lüleburgaz'ın adını yükselten çocuklarımızın yeni yılda da yolları açık olsun vurdukları gol olsun “ dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek