Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Ocak 2023, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 380 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti, Kırklareli İl Başkanı’nı seçiyor

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın Seçimli Olağan Genel Kurulu, 21 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 11.00’de Kırklareli Esnaf Odaları Düğün Salonu’nda yapılacak.
İYİ Parti, Kırklareli İl Başkanı’nı seçiyor  

628 delegenin oy kullanmasının beklendiği seçimlerde İYİ Parti İl Başkanı Hilmi Hersek daha önce aday olmayacağını açıklamıştı.

Trakya geneli ile Kırklareli genelinden yoğun katılımın beklendiği İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığı Genel Kurulu’nda İl Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Akman’ın İl Başkan adayı olması ve seçimin tek liste olarak yapılması bekleniyor.

Genel Kurul’da aday olmayacağını yineleyen İYİ Parti  Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek; “Genel Kurul’umuzun önce Kırklareli’ne sonra tüm ülkemize hayırlı olmasına diliyorum.  Tüm üyelerimize genel kurula davet ederken yeni seçilecek olan yönetimi de başarılar diliyorum” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek